Збірник рецептів для шкільних їдалень від Євгена Клопотенка
“Мета нового збірника – навчити дітей їсти смачно та різноманітно. Тому серед страв є картопляний гратен, мусака, болоньєзе, ньокі, полента, бігос, фалафель, цибулевий конфітюр, ягідний соус та ще багато іншого. Це їжа, яка вчить мислити ширше та по-іншому”, – написав Клопотенко.
Орієнтовне двотижневе меню для учнів 5-11 класів (гарячі обіди) пільгових категорій 2021 рік
Орієнтовне двотижневе меню для учнів 1-4 класів пільгових категорій (гарячі сніданки) 2021 рік
Орієнтовне двотижневе меню для учнів 1-4 класів груп подовженого дня (гарячі обіди) 2021 рік